Un român, şeful celei mai mari grupări infracţionale din Badajoz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea condusă de român, care se ocupa cu proxenetismul, traficul de droguri şi furtul din locuinţe, a fost anihilată de poliţiştii spanioli.

Poliţia Naţională a arestat 19 persoane de diferite naţionalităţi, care făceau parte dintr-o bandă ce se ocupa cu diferite activităţi infracţionale: infracţiuni contra sănătăţii publice, asociere ilicită, prostituţie, încălcarea drepturilor angajaţilor etc., scrie El Pais.

Investigaţia a început la finele lunii octombrie 2010, determinând existenţa unei organizaţii criminale perfect structurată şi ierarhizată, împărţite în "ramuri" infracţionale diferenţiate, în localitatea Don Benito (Badajoz). Una dintre ele se ocupa cu distribuirea de substanţe stupefiante în cluburile de noapte din oraş, fiind condusă de un individ de naţionalitate română. Cea de-a doua secţiune, sub comanda aceluiaşi român, se ocupa cu furturile din locuinţe, fabrici şi magazine din poligoanele industriale, dar şi din interiorul autoturismelor.

Operaţiunea "Dinţii de aur"

După identificarea tuturor membrilor acestui grup, în 14 ianuarie s-a iniţiat operaţiunea "Dinţii de aur" cu percheziţia a două locuinţe din Don Benito şi arestarea a zece membri ai organizaţiei. În ziua următoare, s-au realizat nouă acţiuni în patru cluburi de noapte din jurul localităţii, unde au fost arestate alte şase persoane pentru proxenetism şi încălcarea drepturilor angajaţilor.

Citeşte pe adevarul.es ce lucruri au confiscat poliţiştii în urma percheziţiilor din casele românului şi a membrilor grupării conduse de el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite