O asociaţie din Logronyo plăteşte cheltuielile de înmormântare a româncei ucise de fostul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două fete ale româncei Tanţa S., asasinată recent de fostul său soţ în Logronyo, şi-au dedicat ziua de ieri strângerii de fonduri necesare pentru plătirea cheltuielilor de

Cele două fete ale româncei Tanţa S., asasinată recent de fostul său soţ în Logronyo, şi-au dedicat ziua de ieri strângerii de fonduri necesare pentru plătirea cheltuielilor de înmormântare a mamei lor.

Tinerele, una de 23 de ani şi cealaltă de 21, munceau împreună cu mama lor la barul "Juncal", fiind plătite cu salariul mediu pe economie, acesta fiind motivul pentru care nu dispun de banii ceruţi de sanatoriu.

Preşedinta Asociaţiei de vecini din zonă, Blanca Pascual, a explicat, într-o conferinţă de presă, că cele două fete se află într-o situaţie disperată, fiind foarte afectate de nefericitul eveniment.

"Nu au pe nimeni în localitate, pentru că cei patru au ajuns în Spania acum şase ani şi nu şi-au mai adus rude din România.

La pompele funebre nu s-au prezentat foarte mulţi prieteni", a declarat Pascual. Astfel, Asociaţia de vecini din Logronyo s-a ocupat de toate demersurile birocratice pentru înmormântarea celor doi, victimă şi agresor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite