Spania: Un român a simulat furtul maşinii, ca să încaseze asigurarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii Gărzii Civile spaniole l-au reţinut miercurea trecută pe un cetăţean de naţionalitate română, de 24 de ani, rezident în Peñiscola (Comunitatea Valenciană). Ziarul spaniol „Las

Agenţii Gărzii Civile spaniole l-au reţinut miercurea trecută pe un cetăţean de naţionalitate română, de 24 de ani, rezident în Peñiscola (Comunitatea Valenciană).

Ziarul spaniol „Las Provincias” a informat că agenţii Gărzii Civile spaniole l-au reţinut miercurea trecută pe un cetăţean de naţionalitate română, rezident în Peñiscola (Comunitatea Valenciană). Românul intenţiona să încaseze asigurarea maşinii, simulând un accident, dar după ce anunţase la poliţie furtul acesteia.

Cercetările asupra românului au început la 24 octombrie, când agenţii Gărzii Civile din localitatea San Mateu au găsit un autoturism accidentat, în circumscripţia lor. Din datele vehiculului, aceştia au reuşit să îl identifice pe proprietarul I.B. (24 de ani) şi să afle că în aceeaşi dimineaţă acesta făcuse o plângere la Poliţia din Cabanes, cum că i s-ar fi furat maşina.

Aflaţi marca automobilului accidentat de român.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite