Tenerife: Bătaie violentă între români şi spanioli la o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja San Marcos din Icod de los Vinos, zona în care a avut loc scandalul Foto: mma.es
Plaja San Marcos din Icod de los Vinos, zona în care a avut loc scandalul Foto: mma.es

Poliţiştii au arestat doi cetăţeni de naţionalitate română, în urma unui conflict dintre două grupuri de tineri, român şi spaniol, în urma căruia un tânăr s-a ales cu o tăietură gravă pe faţă.

Membrii Gărzii Civile şi agenţii Poliţiei Locale din Icod de los Vinos au arestat doi cetăţeni de naţionalitate română pentru infracţiunea de vătămare corporală gravă, în urma unei altercaţii între un grup de români şi un grup de spanioli rezidenţi în localitatea din provincia Tenerife (Insulele Canare), informează cotidianul local El Dia.

Faptele s-au petrecut în weekendul trecut în zona docurilor de pe plaja San Marcos, unde se află mai multe localuri de noapte şi restaurante.

Din cauze încă necunoscute, între cele două grupuri de tineri, român şi spaniol, a izbucnit o ceartă care a degenerat într-o violentă bătaie. Motivele reale ale confruntării sunt încă investigate, dar poliţiştii nu exclud varianta ca neînţelegerile să fi survenit în urma unor afaceri cu substanţe stupefiante.

În bătaia dintre cele două grupuri de tineri, survenită în noaptea dintre sâmbătă şi duminică, unul dintre români a spart o sticlă şi cu ciobul rămas i-a crestat faţa unui tânăr spaniol de 22 de ani, provocându-i o tăietură adâncă pe obraz.

Unul dintre români era patronul discotecii

La sosirea poliţiştilor, care au întrerupt conflictul, victima a fost transportată de urgenţă la spital, pierzând mult sânge în urma tăieturii. Se pare că locuitorii din zona respectivă au depus de-a lungul timpului mai multe plângeri la poliţie pentru zgomotul excesiv provocat de clienţii localurilor din zonă, aceştia declarându-le poliţiştilor că bătăile şi scandalurile sunt frecvente, mai ales la sfârşit de săptămână., scrie Adevarul.es.

Bărbatul care l-a tăiat pe tânărul spaniol împreună cu un alt român au fost arestaţi, urmând a fi puşi la dispoziţia judecătorilor de la Tribunalul din Icod. Din câte se pare, unul dintre cei doi români deţine, în locaţie de gestiune, localul în faţa căruia s-a petrecut scandalul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite