Bătaie cu cuţite între români, în Guernica (Ţara Bascilor)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa localitate din Ţara Bascilor a fost vineri seara martora unei confruntări sângeroase între două grupuri de români, care s-au bătut cu cuţitele în plină stradă. Şase dintre români au fost răniţi, dintre care doi foarte grav.

Patru persoane au fost arestate, acuzate de infracţiunea de tentativă de omor, după ce au participat, vineri seara, la o bătaie în Guernica, provincia Vizcaya (Ţara Bascilor), care s-a soldat cu şase răniţi, dintre care doi foarte grav, a informat poliţia bască Ertzaintza.

Faptele s-au petrecut cu câteva minute înainte de ora 22.00, pe strada San Bartolome din cartierul Renteria, situat în afara localităţii. Două grupuri de persoane de naţionalitate română s-au confruntat cu arme albe şi, drept consecinţă, şase persoane au fost rănite. Mai mulţi vecini din zonă au anunţat Ertzaintza.

Când prima patrulă a ajuns la faţa locului, în jurul orei 22.05, au găsit două persoane întinse pe trotuar, cu răni grave de armă albă, care au pierdut mult sânge şi având dificultăţi în a respira. Poliţişitii basci au cerut urgent asistenţa ambulanţelor, care au transportat victimele la spitalul Galdacano.

Citeşte pe adevarul.es câte persoane au fost arestate, de la ce a pornit bătaia şi vezi ce spun localnicii despre confruntarea dintre români.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite