Cei mai mulţi traficanţi de cocaină arestaţi pe aeroportul din Madrid sunt români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna ianuarie, poliţiştii spanioli au arestat 26 de persoane care încercau să introducă 64,4 kilograme de cocaină în Spania. Cei mai mulţi au fost românii (6), urmaţi de spanioli (5).

Poliţia Spaniolă a arestat în luna ianuarie 2011 în aeroportul Barajas, din Madrid, 26 de persoane care încercau să introducă în Spania un total de 64,4 kilograme de cocaină, ascunsă în bagajele de mână şi în cele de cală, în organism sau în bandaje prinse de corp, au informat surse ale Poliţiei, citate de cotidianul ABC.

Conform surselor, majoritatea arestaţilor au ajuns la Madrid în zboruri provenind din America Latină şi în şase din cazuri, aceştia aveau naţionalitate română, iar alţi cinci erau spanioli.

Celelalte naţionalităţi au fost: portugheză (2 arestaţi), paraguayană (2), poloneză (2), peruană (2) şi dominicană (2). Restul arestaţilor erau de naţionalitate columbiană, letonă, olandeză, braziliană şi cehă, câte unul din fiecare.

Citeşte pe adevarul.es în ce dată a fost realizată cea mai mare captură anti-drog şi care erau metodele folosite de traficanţi pentru introducerea cocainei în Spania.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite