Un hoţ român, arestat iar la cinci ore după ce a fost eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, la ora 14.30, Nicolae C.D. era arestat pentru spargerea a două magazine, fiind eliberat a doua zi, la ora 10.00. Cinci ore mai târziu, românul avea să fie din nou arestat, pentru spargerea unui alt magazin, de data asta alături de doi complici.

Cinci ore. Atât a rezistat în libertate Nicolae C.D. fără să comită un nou furt. Luni, bărbatul, cu multiple antecedente penale, a fost arestat, în jurul orei 14.30, pentru spargerea a două magazine de pe străzile Tirso de Molina şi Santa Clara, din Valladolid. Pus la dispoziţia judecătorilor, aceştia au decis a doua zi, de dimineaţă să fie judecat în stare de libertate. În jurul orei 10.00, acesta a fost eliberat din arestul Poliţiei, scrie Norte Castilla.

La ieşirea din arest, îl aşteptau doi prieteni, tot de naţionalitate română. Împreună, cei trei au plecat în Laguna del Duero, o localitate aflată la 7 kilometri de Valladolid. Aici, cei trei au încercat să spargă alte două magazine: un magazin de legume-fructe şi o agenţie de voiaj. Nu au reuşit, astfel încât s-au îndreptat spre o a treia ţintă, o curăţătorie.

Citeşte pe adevarul.es cât au furat românii din curăţătoria chimică şi cum au reuşit să-i prindă poliţiştii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite