Tarragona: Cinci români arestaţi pentru furt de motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci au sustras 200 de litri de motorină din rezervoarele utilajelor de pe un şantier din localitatea Vandellos i l'Hospitalet de l'Infant, din provincia catalană Tarragona.

Poliţia Locală din Vandellos i l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) a reţinut cinci tineri acuzaţi de furtul a 200 de litri de motorină din utilajele de pe un şantier din localitate, au informat surse municipale, relatează cotidianul ABC.

Arestaţii pentru furt din şantierul cartierului La Porrassa din L'Hospitalet sunt Tiberiu C. (23 de ani), Ovidiu L. (29 de ani), Cătălin H. (30 de ani), Florin O. (18 ani) şi un minor.

Arestările s-au produs în dimineaţa zilei de 29 august, când agenţii i-au reţinut pe cei cinci tineri români, care au fost puşi la dispoziţia judecătorilor şi a Tribunalului de Minori, pentru sustragerea a 200 de litri de motorină din utilajele de pe şantier.

Conform surselor poliţieneşti, agenţii au văzut ieşind de pe şantier o furgonetă, pe care au oprit-o pentru un control, părând suspectă ora şi prezenţa acesteia în zonă. Pentru că au simţit un puternic miros de motorină, poliţiştii au decis să verifice conţinutul furgonetei, unde au găsit mai multe canistre de motorină, a căror provenienţă românii nu au putut-o justifica.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite