Castellon: Un român, arestat pentru că şi-a bătut nevasta în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seara, în jurul orei 21.00, trecătorii şi vecinii indignaţi de corecţia fizică pe care bărbatul i-o aplica soţiei sale în plină stradă şi în prezenţa fiicei minore a cuplului, au anunţat poliţia.

Poliţia Locală din Castellon a arestat luni seară un bărbat, V.B., de 37 de ani şi naţionalitate română, pentru că şi-a agresat soţia în plină stradă, în prezenţa fiicei minore a cuplului. Faptele s-au petrecut luni, în jurul orei 21.00, când la numărul de urgenţe 092 s-au primit mai multe apeluri ale unor trecători şi ale unor locatari din clădirile învecinate, care anunţau că, pe strada San Roque din localitate, un bărbat îşi bătea cu pumnii şi picioarele soţia, care era însoţită de o fetiţă de vârstă fragedă, relatează Levante-EMV.

Victima le-a spus agenţilor sosiţi la faţa locului că soţul său tocmai a lovit-o peste faţă, arătându-le totodată vânătăile de pe picioare şi de pe faţă., scrie adevarul.es.

Presupusul agresor a susţinut că nu a avut loc nicio bătaie şi că el şi soţia sa "doar au discutat" despre o chestiune privind-o pe fetiţa lor. În urma declaraţiilor femeii şi ale martorilor oculari, poliţiştii l-au arestat pe bărbat pentur infracţiunea de violenţă conjugală.

29 de arestări în Castellon, în ultima jumătate de lună, pentru violenţă conjugală

Victima şi fetiţa au fost duse de un alt echipaj al poliţiei la un centru sanitar, unde femeia a primit îngrijiri medicale.

Din 16 februarie încoace, cel puţin 26 de bărbaţi şi 3 femei au fost arestaţi şi puşi la dispoziţia justiţei de către Garda Civilă din Castellon pentru rele tratamente şi violenţă conjugală. Localităţile din provincia Castellon în care au fost operate arestările sunt: Alcala de Xivert, Almassora, Benicarlo, Burriana, la Vall d'Uixo, Moncofa, Nules, Onda, Oropesa, Peniscola, Segorbe, Vinaros şi Viver.

În restul Comunităţii Valenciene, în aceeaşi perioadă de timp, au fost arestate 120 de persoane pentru astfel de fapte, 60 în Valencia şi tot atâtea în Alicannte.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite