Iubitul româncei găsite carbonizate se disculpă: “Nu sunt vinovat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelio Vieites, bărbatul cu care Ana Niculai, găsită moartă în portbagajul maşinii luni seara, în Mallorca, avea o relaţie de patru ani de zile, spune că nu are nici un motiv să se simtă vinovat sau să regrete ceva, afirmând că aveau o relaţie perfect normală.

Citeşte si:
Primul suspect în uciderea româncei din Mallorca: un bărbat obsedat de tânără

Cazul unei românce găsite carbonizate pune pe jar Poliţia din Mallorca

Aurelio Vieites, iubitul Anei Niculai, femeia găsită carbonizată în portbagajul maşinii, luni seara, în Mallorca, spune că nu are nici o explicaţie pentru uciderea tinerei românce. Relaţia dintre cei doi nu a avut nici un moment tensionat în toţi anii trecuţi, spune acesta. Nici Aurelio, nici Ana, nu se simţeau ameninţaţi.

Citeşte întregul interviu AICI

După găsirea cadavrului prietenei sale, Aurelio a fost interogat timp de 10 ore de poliţişti, scrie Diario de Mallorca. Acest bucătar şi patron de restaurant din Galicia, mutat în Mallorca de 23 de ani, s-a apărat în faţa eventualelor acuzaţii şi suspiciuni: "Nu mă simt vinovat de nimic".

Citeşte pe adevarul.es cum a reacţionat acesta la aflarea veştii morţii iubitei sale, ce a făcut toată ziua de luni şi cum spune că va reacţiona dacă îl va acuza cineva de moartea tinerei

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite