O deţinută româncă a născut în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a intrat în travaliu duminică noaptea şi nu a mai apucat să fie transportată la maternitate, născând în infirmeria închisorii.

O puşcăriaşă de naţionalitate română din închisoarea El Acebuche a născut duminică noaptea în infirmeria centrului penitenciar. "A început să simtă dureri, a fost dusă la infirmerie pentru control şi nici nu am avut timp să chemăm ambulanţa pentru a o duce la spitalul Torrecardenas. I s-a rupt apa pe masa de control şi medicul a văzut că naşterea a început să progreseze, drept pentru care a trebuit să improvizeze o sală de naşteri. În mai puţin de zece minute copilul era afară şi în stare perfectă de sănătate", a declarat directorul adjunct al închisorii, care a subliniat că a fost vorba de o premieră pentru penitenciarul său ca o deţinută să nască în infirmerie, scrie Diaro de Almeria.

Deţinuta, de 23 de ani şi naţionalitate română, a devenit mamă pentru a patra oară şi le-a spus funcţionarilor centrului că la celelalte trei naşteri a născut în mai puţin de un sfert de oră, drept pentru care era pregătită pentru o naştere "foarte rapidă". Cei din centrul penitenciar susţin că totul era planificat, dar că "bebeluşul s-a grăbit, născându-se cu trei zile înainte de data prevăzută".

Citeşte pe adevarul.es ce naţionalitate au celelalte deţinute însărcinate din aceeaşi închisoare şi cum a ajuns românca în penitenciar.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite