Alicante: O româncă şi-a înscenat răpirea pentru a ascunde o idilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă în vârstă de 30 de ani şi-a înscenat propria răpire pentru ca logodnicul ei să nu afle că îl înşelase, de fapt, cu un alt bărbat. Femeia a fost arestată pentru înşelăciune, potrivit informaţiilor oferite de Comisariatul provinciei Alicante, din Spania.

Presupusa victimă a răpirii este o femeie de naţionalitate română, în vârstă de 30 de ani, care a fost de negăsit timp de 24 de ore.

Românca şi-a sunat, însă, logodnicul pentru a-l anunţa că un bărbat necunoscut ei a luat-o cu forţa dintr-o cafenea din oraşul Orihuela (provincia Alicante), a băgat-o în maşina lui şi a dus-o, mai întâi, la Murcia. Câteva ore mai târziu, într-o nouă conversaţie la telefon, i-a spus partenerului ei că se află într-o casă din Madrid.

La 24 de ore de la "dispariţie"

După 24 de ore de la "dispariţie", românca şi-a sunat din nou logodnicul pentru a-l anunţa că presupusul criminal a eliberat-o şi că se află într-un bar din oraşul Beniel, regiunea Murcia.

Declaraţiile contrdictorii ale "victimei" au trezit suspiciunile poliţiştilor

În faţa mai multor declaraţii contradictorii, agenţii de poliţie sesizaţi de partenerul "victimei" au descoperit că întreaga poveste fusese inventată pentru a-şi justifica absenţa de mai bine de o zi în faţa logodnicului. Pe parcursul "răpirii", românca se afla, de fapt, în locuinţa amantului, împreună cu acesta.

Logodnicul înşelat a vrut ca femeia să răspundă în faţa justiţiei. Poliţia naţională a arestat-o pe românca de 30 de ani pentru înşelăciune, informează Europa Press.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite