Spania: Cadavrul unei românce, găsit la groapa de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca, în vârstă de 25 de ani, conform unor surse, sau 35 de ani, conform altora, ar fi adormit într-un container de gunoi, fiind strivită în camionul care ridica deşeurile şi "deşertată" ulterior, împreună cu gunoiul, la groapa de reziduuri.

O femeie a fost găsită, lipsită de viaţă şi semi-îngropată între gunoaie la groapa de deşeuri Las Cañadas, din localitatea Elda (provincia Alicante), ieri dimineaţă, în jurul orei 6.00. Descoperirea a fost făcută de un operator al firmei private care deţine groapa de gunoi ce deserveşte mai multe localităţi din provinciile Alicante şi Valencia. Acesta a anunţat imediat Poliţia, scrie Leventa-EMV.

Totul indică faptul că trupul neînsufleţit al femeii ar fi fost transportat la groapa de gunoi cu un camion cu reziduuri provenite din Denia. Poliţia Ştiinţifică a reuşit să identifice cadavrul femeii, o româncă (de 25 de ani, conform Europa Press şi de 35 de ani, potrivit Levante-EMV), rezidentă în Gandia (Valencia). Aceleaşi surse declarau ieri, înainte de autopsie, că nu se exclude varianta unei crime, deşi cadavrul nu prezenta, la prima vedere, semne de violenţă.

Se pare că femeia adormise într-un container de gunoi

Muncitorul, care manevra un excavator ce muta gunoaiele pentru a fi îngropate, a descoperit cadavrul în jurul orei 6.00, ieri dimineaţă. Conform acestuia, femeia avea tenul măsliniu şi ochii puţin oblici. Groapa de gunoi din Elda a fost închisă de Poliţia Naţională şi Poliţia Ştiinţifică, pentru câteva ore, pentru ca niciun camion cu gunoi să nu intre şi să acopere sau să distrugă eventualele probe. Groapa respectivă de reziduuri deserveşte localităţi din întreaga Comunitate Valenciană.

În urma autopsiei de azi, însă, conform Europa Press, s-a stabilit că femeia a murit strivită de gunoaie, după ce containerul de gunoi în care dormea a fost ridicat şi transportat de camionul de salubritate la groapa de gunoi din Elda. Potrivit agenţiei de ştiri, familia femeii susţine că aceasta avea obiceiul, adesea, de a se culca în containerele de gunoi.

Citeşte pe adevarul.es cum duminica trecută, un alt român, din Mallorca, s-a trezit dimineaţa în groapa de gunoi.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite