O adolescentă de 16 ani, obligată de o familie de români să se prostitueze în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra, ademenită în Spania de promisiunea că îşi va vedea mama, stabilită în Albacete, a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze timp de câteva săptămâni, fiind violată şi bătută de fiul familiei care o exploata.

Poliţia Naţională a arestat în Torremolinos (Malaga) o familie de români, soţ, soţie şi fiul acestora, de 16 ani, acuzaţi de exploatarea sexuală a unei minore de aceeaşi naţionalitate, care, sub ameninţări, a fost obligată să se prostitueze timp de mai multe săptămâni într-un poligon din Malaga, scrie Publico.

Potrivit Poliţiei, victima, de 16 ani, a fost contactată pe internet de fiul celor doi români arestaţi, care a convins-o să vină cu ei în Spania, promiţându-i că o vor duce la mama ei, care trăia, la rândul său în Spania, în Albacete.

Minora a acceptat, dar destinaţia finală nu a fost deloc localitatea în care locuia mama sa, ci Malaga, unde a fost obligată să exercite prostituţia pentru a-şi plăti preţul biletului călătoriei şi datoria contractată. Era bătută şi forţată să se prostitueze într-un poligon industrial din Malaga, după ce agresorii săi i-au confiscat toate actele pentru a evita fuga acesteia. În plus, trebuia să practice prostituţia alături de mama familiei care o sechestrase, care o supraveghea şi îi lua toţi banii câştigaţi. Acasă, tânăra avea parte de abuzuri sexuale şi violuri repetate din partea fiului acestei familii, de aceeaşi vârstă cu ea.

Citeşte pe adevarul.es cum a reuşit adolescenta română să evadeze şi să-şi găsească mama

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite