Un român riscă 6 ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a încercat să violeze anul trecut o minoră de 17 ani şi, nereuşind acest lucru, a vrut să-i fure geanta, tentativă soldată şi cu un eşec.

Judecătoria Provincială din Albacete (Castilla-La Mancha) îl va avea astăzi pe banca acuzaţiilor pe românul Gheorghe D.F., acuzat de Procuratură de infracţiunea de tentativă de viol şi tentativă de furt cu violenţă, fapte pentru care solicită pedeapsa de şase ani şi şase luni de închisoare şi interdicţia de a se apropia de domiciliul şi locul de muncă al victimei la mai puţin de 500 de metri, scrie cotidianul ABC.

A urmărit o minoră până acasă, în scara blocului

Faptele s-au petrecut în noaptea de 4 aprilie 2010, când acuzatul a urmărit, pe una din străzile din localitatea Villarrobledo (Albacete), o minoră de 17 ani care se îndrepta spre casă. În momentul în care tânăra a descuita poarta de intrare în imobil, bărbatul i-a acoperit gura cu palma, a împins-o în bloc şi "a început să o pipăie, cu obiectivul de a-şi satisface instinctele sexuale. I-a băgat mâna sub fustă şi sub lenjeria intimă, atingându-i organele genitale".

Citeşte pe adevarul.es de ce s-au soldat cu eşecuri tentativele de viol şi de tâlhărie ale românului.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite