Zamora: 16 persoane intoxicate cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În provincia Zamora, 16 persoane, dintre care nouă cu cetăţenie română, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în mai puţin de 20 de zile.   O familie spaniolă de trei persoane, din

În provincia Zamora, 16 persoane, dintre care nouă cu cetăţenie română, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în mai puţin de 20 de zile.
 
O familie spaniolă de trei persoane, din oraşul Zamora, a fost internată în spital la primele ore ale zilei de joi, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon în timpul somnului, în propria locuinţă.

Printre victime se află o fetiţă de doar 7 ani. Medicii au anunţat pompierii şi poliţia municipală din provincia Zamora, cerându-le să atenţioneze populaţia, deoarece în primele 20 de zile din luna noiembrie s-au înregistrat 16 cazuri de intoxicaţii cu monoxid de carbon.

În localitatea Santibanez de Vidriales, nouă cetăţeni români care împărţeau o locuinţă aflată în proprietatea municipalităţii s-au intoxicat cu gazul emanat de o instalaţie de căldură care avea disfuncţionalităţi.

Alte patru persoane din provincie au suferit, de asemenea, intoxicaţii cu monoxid de carbon, fiind internate în spitalele din Zamora.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite