"Vreau să cânt pentru România la Eurovision"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul Costel Busuioc a câştigat şi a cincea gală a concursului "Fiii lui Babel". Românul câştigă gală după gală în Spania, la concursul "Fiii lui Babel". Întrebat dacă şi-ar dori

Tenorul Costel Busuioc a câştigat şi a cincea gală a concursului "Fiii lui Babel".

Românul câştigă gală după gală în Spania, la concursul "Fiii lui Babel". Întrebat dacă şi-ar dori să reprezinte România la Eurovision, Costel ne-a răspuns, fără ezitare: "Sigur că aş vrea, oricare român ar fi fericit să poată să-şi reprezinte ţara la un asemenea concurs".

Costel Busuioc a fost din nou preferatul juriului şi al publicului miercuri seară, la cea de-a cincea gală a emisiunii "Hijos de Babel". Românul a interpretat faimoasa creaţie a lui Eduardo di Capua, "O sole mio". Costel a stârnit cea mai puternică reacţie a publicului, cei prezenţi ridicându-se în picioare şi scandând "Pavarotti!".

Lăudat de juriu

Românul a fost lăudat de cei trei membri ai juriului. Impresarul Justo Molinero a afirmat că este nerăbdător să promoveze primul concert pe care Costel îl va susţine în Barcelona, adăugând: "I-ar fi plăcut lui Pavarotti să aibă un fiu ca tine.

Doar cei mari pot fi modeşti ca tine, iar tu eşti şi generos pe deasupra". Maria Camara, preşedintele Sony BMG Music Entertainment, i-a spus lui Costel în româneşte: "Ai cântat foarte bine. Felicitări".

Concurenţii primesc la începutul galei un punctaj, în funcţie de numărul de descărcări ale melodiei din gala anterioară. Costel a obţinut 10 puncte, piesa lui fiind cel mai des descărcată de public. Al doilea punctaj îl oferă juriul, pentru interpretare. Miercuri, Costel a primit cel mai mare punctaj al serii, nouă puncte.

La finalul galei, cântăreţii primesc ultimele puncte, din partea publicului, care şi-a exprimat votul prin SMS sau apel telefonic. Costel a primit încă nouă puncte, în clasamentul final situându-se, din nou, pe primul loc, cu 28 de puncte.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite