Vrea bani din asigurare: un spaniol simulează că a fost bătut de patru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia locală din Malaga a arestat un spaniol, patron al unui bar, deoarece a depus un denunţ fals, prin care susţinea că a fost victima unui jaf ca în filme. Acesta a declarat că patru

Poliţia locală din Malaga a arestat un spaniol, patron al unui bar, deoarece a depus un denunţ fals, prin care susţinea că a fost victima unui jaf ca în filme. Acesta a declarat că patru hoţi de naţionalitate română au pătruns în barul său, l-au bătut până l-au lăsat inconştient, l-au dezbracat şi l-au legat.

Evenimentele s-ar fi petrecut în data de 28 iulie, când poliţia locală a fost alertată că se produce un furt într-un bar din cartierul Perchel, din Malaga. Ajunşi la faţa locului, aceştia l-au gasit pe proprietar, dezbrăcat şi cu mâinile legate la spate.

Bărbatul susţinea că românii au intrat în localul său, l-au bătut şi au furat 1.000 de euro. În urma investigaţiilor, s-a constatat că vânătăile pe care le avea şi le-a provocat singur, transformându-se din victimă în suspect. În urma interogatoriului, bărbatul a recunoscut că a simulat respectivul jaf pentru a încasa banii de la asigurare.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite