Spania: Vlad Țepeș, președintele ales de un român din Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La al doilea tur de scrutin, oamenii au putut vota mult mai rapid
La al doilea tur de scrutin, oamenii au putut vota mult mai rapid

Dintre voturile celor 4.250 de români care și-au exprimat opțiunea la cele două secții amplasate în parcul Ribalta, din Castellon, doar 27 au fost anulate.

Dacă la primul tur al alegerilor, cozile păreau interminabile, sute de persoane așteptându-și rândul, de data aceasta, la cel de-al doilea tur, totul a fost mult mai bine organizat.

Prezența la vot a fost numeroasă la Castellon, 4.250 de persoane, însă fiecare român care s-a prezentat la secția de votare a reușit să treacă prin toate etapele -coadă, completarea declarației pe proprie răspundere și votare propriu-zisă- în mai puțin de cinci minute.

Se pare că lipsa cozilor i-a inspirat pe unii dintre românii alegători, iar imaginația acestora a devenit debordantă. Cum timpul îi era aliat și nu îl grăbea nimeni, un compatriot din Castellon a decis că cea mai bună alegere pentru a fi conducătorul României este nimeni altul decât Vlad Țepeș.

Omul nu s-a mulțumit doar să scrie numele voievodului pe buletinul de vot ci a dat dovadă de un real talent schițând și portretul acestuia, pentru ca cei care numără voturile să nu aibă nici cea mai mică îndoială asupra opțiunii sale politice.

Vezi AICI cum arată buletinul de vot al românului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite