Venirea fotbalistului român Sepsi, lăudată la Santander

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul internaţionalului român Laszlo Sepsi la echipa de fotbal Racing Santander este văzut ca o bună, s-a bucuros de venirea tânărului jucător, care a împlinit de curând 21 de ani şi

Transferul internaţionalului român Laszlo Sepsi la echipa de fotbal Racing Santander este văzut ca o bună, s-a bucuros de venirea tânărului jucător, care a împlinit de curând 21 de ani şi consideră că acesta va fi una dintre piesele de bază ale echipei.

"Sepsi vine să completeze banda stângă, unde îi mai avem pe Christian, Luis Fernandez şi Oscar Serrano. Antrenorul a dorit să aibă doi fotbalişti pe post. Tehnicianul mi-a transmis că va conta pe toţi jucătorii", menţionează site-ul oficial al clubului. La rîndul său, Sepsi speră să fie util noii sale echipe, declarând că nu contează postul pe care va juca, ci mai degrabă să fie titular.

"Sunt fericit că am ajuns la Racing şi în Liga Spaniolă. Sper să pot ajuta echipa săă am jucat mai mult fundaş lateral, la fel de bine o pot face şi la mijlocul terenului. Important este să joc, indiferent unde". achiziţie. Preşedintele clubului, Francisco Pernia realizeze un campionat bun. Chiar dac

Cotidienele de sport "Marca" şi "As", anunţă la rândul lor venirea jucătorului român considerând că acesta poate fi unul dintre piesele de bază ale celor de la Racing.

Legitimat la Sporting Lisabona, Sepsi a fost împrumutat la Racing până în vara viitoare. Formaţia spaniolă va avea prima opţiune în achiziţionare a lui, dacă va plăti 3,5 milioane de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite