Vedetele şi problemele cu alcoolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele şi problemele cu alcoolul
Vedetele şi problemele cu alcoolul

Melanie Griffith a părăsit centrul de reabilitare în care intrase pentru că îi era teamă să nu înceapă să bea, din nou.

Surâzătoare şi cu un aspect fantastic. Aşa a plecat Melanie Griffith de la un centru de reabilitare pentru alcoolici din Utah, Statele Unite ale Americii, unde a fost internată de la sfârşitul lunii august. Pentru cele 21 de zile petrecute la clinică, Melanie a plătit 21.000 de euro.

Atât Antonio Banderas, cât şi copii săi, i-au oferit ajutorul lor, chiar dacă nu au putut să o viziteze pe Melanie în timpul în care a stat la clinică, relatează revista ”Diez minutos”.

Melanie s-a internat pentru că-i era teamă să nu reînceapă să bea, din cauză că lua calmante, după ce a fost operată la genunchi. Atunci când s-a internat, mass-media din toată lumea au vorbit despre relaţia dintre ea şi Antonio Banderas.

Vedetele au probleme cu alcoolul

Bogata moştenitoare a lanţului de hoteluri Hilton era una dintre invitatele principale ale petrecerilor din New York. Paris a apărut de nenumărate ori pe coperţile revistelor de scandal din cauza alcoolismului. În 2007 a petrecut câteva zile în închisoare, după ce a fost prinsă conducând beată şi de atunci a încercat să se abţină. 

Vezi, pe adevarul.es, Galerie foto cu vedetele fotografiate în stare de ebrietate

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite