Valencia: nouă milioane de euro pentru imigranţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valencia este provincia din Comunitea Valenciană care a primit cele mai mari subvenţii din partea administraţiei autonome, adresate în exclusivitate finanţării proiectelor de integrare a

Valencia este provincia din Comunitea Valenciană care a primit cele mai mari subvenţii din partea administraţiei autonome, adresate în exclusivitate finanţării proiectelor de integrare a imigranţilor.

În total, guvernul valencian a alocat peste 8.800.000 de euro, după cum a afirmat directorul Direcţiei de Imigraţie, Rafael Blasco. Provincia Valencia absoarbe 70% din aceste fonduri, iar provinciile Castellon şi Alicante, câte 15% fiecare. Primăriile localităţilor al căror număr de străini reprezintă cel puţin 5% din locuitori vor dirija subvenţiile către asociaţiile şi instituţiile ce desfăşoară proiecte de integrare a imigranţilor.

Castellon este provincia cu cea mai mare concentrare de români din Comunitatea Valenciană. Oficial, aproape 42.000 de persoane sunt în evidenţa primăriilor. Capitala provinciei, oraşul Castellon, a primit fonduri în valoare de 500.000 de euro. (Roxana Pall, Castellon)

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite