Valencia: Mai mulţi agresori români decât traficanţi de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legea pentru protecţia femeii de violenţa în familie, aprobată în 2005, a umplut închisorile provinciei Valencia cu deţinuţi. Numărul acestora ]l depăşeşte pe cel al traficanţilor de

Legea pentru protecţia femeii de violenţa în familie, aprobată în 2005, a umplut închisorile provinciei Valencia cu deţinuţi. Numărul acestora ]l depăşeşte pe cel al traficanţilor de droguri arestaţi.

Astfel, agresorii sunt pe locul doi ca număr în puşcăriile spaniole. Doar în ultimul an, au fost condamnaţi la închisoare şi îşi săvârşesc pedeapsa în puşcăria Picassend, din Valencia, 172 de persoane pentru violenţă în familie.

Bătăuşii sunt cu 50 mai mulţi decât persoanele condamnate pentru trafic de droguri, dar cu 330 mai puţini decât cei condamnaţi pentru furt. Majoritatea se află pentru prima dată în puşcărie şi sunt condamnaţi doar pentru săvârşirea acestui delict.

Conform datelor oferite de adminitraţia închisorilor din Valencia, cei mai mulţi puşcăriaşi, închişi pentru violenţă în familie, sunt de naţionalitate română.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite