Valencia: "Schimb cinci ani de închisoare pe o expulzare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi falsificatori de carduri bancare au scăpat de cinci ani de închisoare datorită unor breşe juridice. Acuzaţii, ambii de naţionalitate română, se află pentru moment în închisoare

Doi falsificatori de carduri bancare au scăpat de cinci ani de închisoare datorită unor breşe juridice. Acuzaţii, ambii de naţionalitate română, se află pentru moment în închisoare preventivă. În doar câteva zile, ei vor fi expuzaţi din Spania, dar vor putea circula nestingheriţi în orice altă ţară din UE. Judecătoria din Valencia cerea iniţial 15 ani de închisoare pentru fiecare, însă avocatul apărării a reuşit să obţină doar o expulzare pentru infractori.

Aceştia au fost arestaţi din cauza unor delicte pe care le-au comis cu două luni înainte de intrarea României în Uniunea Eurpeană. Tribunalul este obligat să-i judece după legea din acea perioadă, când, în astfel de cazuri, se practica expulzarea infractorilor. Românii au făcut o pagubă de 46.254 de euro, prin cele aproximativ 100 de carduri pe care le-au clonat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite