Valencia: Reţea româno-spaniolă de prostituţie, decapitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul din provincia Valencia a condamnat la un total de zece ani şi şase luni de închisoare o bandă de proxeneţi români şi spanioli. Aceştia racolau tinere şi minore din România

Tribunalul din provincia Valencia a condamnat la un total de zece ani şi şase luni de închisoare o bandă de proxeneţi români şi spanioli. Aceştia racolau tinere şi minore din România şi, sub falsa promisiune a unui post de infirmieră, le aduceau în Spania şi le plasau în cluburi de noapte din Comunitatea Valenciană.

Metodele cel mai des utilizate pentru convingerea şi forţarea tinerelor să se prostitueze erau bătaia şi ameninţările. Două dintre victimele reţelei sunt minore. Una dintre ele, o fată de 17 ani, aducea reţelei un venit de 20.000 de euro pe lună pentru serviciile sexuale oferite. Proxeneţii îi dădeau doar 200 de euro din această sumă.

Cei doi români acuzaţi de proxenetism, Alina Lidia R. şi Alin Ciprian P., au fost condamnaţi la doi ani şi jumătate, respectiv doi ani de închisoare. Trei spanioli care făceau parte din reţea vor avea de ispăşit câte şase luni fiecare, iar al patrulea, acuzat de proxenetism, deţinere ilegală de arme, fals în acte şi uz de fals, va rămâne în penitenciar patru ani şi jumătate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite