Valencia: Porumbeii din parcuri nu mai pot fi hrăniți fără autorizație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din Valencia a găsit o soluție pentru rezolvarea eternului conflict dintre iubitorii de porumbei, care hrănesc păsările din parcuri și de pe străzile orașului, și vecinii care se plâng de mizeria rămasă în urmă.

Direcția de Sănătate a primăriei din Valencia și Asociația pentru drepturile animalelor Arcadys au creat un registru de recensământ pentru înregistrarea și acreditarea iubitorilor de porumbei, care hrănesc adesea păsările din parcurile și de pe străzile orașului. Toate celelalte persoane care vor da de mâncare porumbeilor, în locuri publice, vor fi amendate cu o sumă cuprinsă între 30 și 300 de euro.

După ce se va termina procesul de înregistrare a celor care doresc să hrănească păsările, se vor organiza câteva cursuri de formare, în care cei înscriși în registrul de recensământ vor învăța ce fel de mâncare trebuie dată porumbeilor, dar vor fi informați și asupra locurilor și orelor în care îi pot hrăni.

Poliția Locală din Valencia va deține o copie a acestui registru, pentru a verifica dacă persoanele care vor fi văzute dând mâncare păsărilor în locuri publice sunt acreditate și, mai mult chiar, dacă cei acreditați respectă intervalul orar stabilit și locurile în care pot să pună mâncarea.

Persoanele care vor să se înscrie în registrul de acreditare pot suna la numărul de telefon 0034-96.373.91.05.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite