Valencia: Oficiile de şomaj cer agenţi de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarii de la oficiile pentru şomeri din provincie nu fac faţă numărului mare de persoane care apelează la serviciile lor. Cozile interminabile încing spiritele, motiv pentru care funcţionarii au solicitat angajarea de bodyguarzi.

Sindicatul Funcţionarilor (CSIF) a atras atenţia asupra necesităţii angajării, în cadrul oficiilor pentru şomaj din provincia Valencia, a unor persoane în posturile de agenţi de pază.

Este vorba, în general, de birourile care au un număr redus de funcţionari şi care împart acelaşi sediu cu oficiile Institutului Naţional al Locurilor de Muncă.

Solicitarea vine în contextul în care aceste oficii sunt asaltate de un număr mare de şomeri, iar funcţionarii nu fac faţă situaţiei.

Orele de aşteptare la coadă încing spiritele şi, de multe ori, este necesară prezenţa unui bodyguard pentru a tempera mulţimea.

Surse din cadrul sindicatului au declarat pentru ziarul local „Las Provincias” că astfel de situaţii sunt frecvente în oficiul din localitatea Xativa unde, în urma închiderii majorităţii fabricilor din zonă, există foarte mulţi şomeri.



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite