Valencia: Adăpost social pentru imigranţii fără venituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 1 iulie 2008, va fi deschis un nou centru de asistenţă socială pentru imigranţii fără locuinţă sau venituri din Comunitatea Valenciană. Acesta are 70 de locuri şi va oferi, cel puţin

La 1 iulie 2008, va fi deschis un nou centru de asistenţă socială pentru imigranţii fără locuinţă sau venituri din Comunitatea Valenciană. Acesta are 70 de locuri şi va oferi, cel puţin timp de un an, hrană, cazare şi asistenţă socială persoanelor străine nevoiaşe.

Primăria şi Consiliul Local din Valencia au încheiat un acord, semnat de Rita Barbera, primarul oraşului, şi Rafael Blasco, directorul Direcţiei de Imigraţie din cadrul Guvernului Autonom valencian, prin care se sponsorizează centrul cu 265.825 de euro, 60% din această sumă fiind alocată de Guvernul Valencian, iar 40%, de primărie. Acordul stipulează că funcţionarea centrului poate fi prelungită pentru încă trei ani.

Conform declaraţiilor consilierului socialist Julio Such, adăpostul pentru imigranţi se va inaugura cu o întârziere de un an şi jumătate faţă de data anunţată la începerea proiectului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite