VIDEO Zeci de români au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Zeci de români au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid
VIDEO Zeci de români au asistat la prezentarea lui Kaka la Real Madrid

Aproximativ 50.000 de suporteri au asistat, marţi seară, la ceremonia de prezentare oficială a fotbalistului brazilian, care a fost cumpărat de Real Madrid, cu 65 de milioane de euro, de la AC Milan.

Citeşte amănunte pe adevarul.es

Ricardo Izecson Dos Santos Leite, cunoscut drept Kaka, este primul jucător prezentat în faţa suporterilor de noul preşedinte al clubului madrilen, Florentino Perez.

Numărul mare de suporteri veniţi să-l vadă, pentru prima dată, pe jucătorul brazilian în tricoul Realului, i-a luat prin surprindere şi pe reprezentanţii clubului, care au întâmpinat mari dificultăţi de organizare.

”Bună seara tuturor madrilenilor!” a fost fraza cu care brazilianul şi-a salutat noii suporteri, moment în care cei aproximativ 50.000 de spectatori au început să exulte.În tribune au fost prezenţi şi numeroşi compatrioţi de-ai noştri, stabiliţi în Spania.
”Cu achiziţiile astea am băgat invidia în catalani. Kaka este un jucătoar foarte bun. A luat Balonul de Aur şi cred că este unul dintre cei mai buni din lume”, se bucura Aurel Florin Tureac, de 29 de ani, originar din Moreni, fan al echipei din Madrid.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite