Ursarii nu-i vor pe căldărarii din "Cizmă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tony Sandu, bulibaşa ţiganilor ursari din Spania, a criticat faptele rromilor stabiliţi în Italia. "Mulţi dintre ţiganii din Italia fac parte din clanul căldărarilor din Ţăndărei, care

Tony Sandu, bulibaşa ţiganilor ursari din Spania, a criticat faptele rromilor stabiliţi în Italia. "Mulţi dintre ţiganii din Italia fac parte din clanul căldărarilor din Ţăndărei, care nu au principii morale. Noi, rromii din Spania, muncim în agricultură. Dacă vor să vină în Spania, noi nu-i primim cu braţele deschise", încheie bulibaşa.

"Nu veniţi la Castellon!"

"Mulţi dintre noi suntem condamnaţi la o viaţă dură în Spania, doar pentru că aparţinem acestei etnii care a creat probleme în Italia", spune Gheorghe Panaite, alt lider al ţiganilor din Castellon.

Românii din Castellon îşi sfătuiesc prietenii şi rudele din Italia să nu se îndrepte spre Spania: "Nu pot să le spun prietenilor să vină în Castellon. Ofertele de muncă sunt aproape inexistente în momentul de faţă şi abia putem noi, cei de aici, să ne descurcăm", spune Mihai Agigea (41 de ani), originar din Galaţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite