Un şofer român a ucis doi pietoni, tată şi fiu, în Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs pe o stradă în rampă din capitala catalană, pe care, în general, maşinile urcă în viteză. Copilul de 2 ani a ieşit brusc pe carosabil, iar tatăl său a coborât de pe trotuar pentru a-l recupera, moment în care cei doi au fost izbiţi de maşina condusă de un tânăr român.

Un copil de 2 ani şi tatăl său, de 41 de ani, au murit vineri seara, după ce au fost loviţi de o maşină condusă de un cetăţean român, pe strada Conca de Tremp, din Barcelona, scrie El Periodico de Catalunya.

Potrivit vecinilor, minorul a coborât de pe trotuat pe stradă, iar tatăl său a sărit, rapid, după el, pentru a-l trage înapoi. În acel moment, însă, autoturismul condus de român, care - potrivit martorilor - urca în viteză pe strada în rampă, i-a lovit pe amândoi. Faptele s-au petrecut în jurul orei 20.10. Trei unităţi medicale ale Sistemului de Urgenţe (SEM) au sosit la faţa locului, transportându-i pe cei doi la spitalul Vall d'Hebron, unde au decedat.

Acuzat de omor prin imprudenţă

Garda Urbană l-a arestat pe şoferul maşinii, un tânăr de naţionalitate română, rezident în cartier, care era însoţit, pe locul din dreapta, de tatăl său. Tânărul a fost arestat pentru omor prin imprudenţă, fiindu-i realizat şi testul de alcoolemie, la care a "dat" negativ.

Bărbatul decedat, de naţionalitate pakistaneză, rezident în cartier, cobora pe trotuarul străzii Conca de Tremp, însoţit de fiul său de 2 ani şi de fiica sa de 6 ani. Minorul a coborât de pe bordură, într-un moment de neatenţie al părintelui, iar acesta a sărit în stradă după el, când maşina care urca i-a lovit pe amândoi. Fiica bărbatului rămăsese pe trotuar.

Citește alte informații importante despre acest accident pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite