Ucigaşul Alexandrei Brezeanu, şeful unei bande de spărgători de locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională şi Jandarmeria spaniolă au arestat recent o bandă de 23 de români, specializată în jafuri din locuinţe. Se pare că şeful bandei este Constantin Vâneanu, tânărul care

Poliţia Naţională şi Jandarmeria spaniolă au arestat recent o bandă de 23 de români, specializată în jafuri din locuinţe. Se pare că şeful bandei este Constantin Vâneanu, tânărul care în urmă cu o lună şi-a ars de vie iubita, Alexandra Brezeanu, la ieşirea din localitatea madrilenă Alcala de Henares.

În luna octombrie a anului trecut, pe teritoriul Spaniei au fost comise în jur de 60 de spargeri de locuinţe şi centre comerciale, prin acelaşi mod de operare. Infractorii pătrundeau în case şi magazine, spărgând pereții sau acoperişurile. Ei se organizau în grupuri de câte 4-5 persoane şi observau timp de câteva zile locul în care urmau să comită fapta.

În majoritatea cazurilor, infractorii operau dimineaţa, când proprietarii nu se aflau în locuinţe. A doua zi, trimiteau articolele furate, în România, prin firmele de transport de colete. În urma cercetărilor, membrii bandei au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti.

În urma percheziţiilor efectuate în locuinţele infractorilor, la Madrid, au fost confiscate televizoare cu ecrane cu plasmă, laptop-uri, telefoane mobile şi bani. Cercetările continuă pentru a se stabili dacă în acest caz sunt implicate şi alte persoane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite