Spania: „Ucigaşii” Realului vin la meciuri cu autobuzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania: „Ucigaşii” Realului vin la meciuri cu autobuzul
Spania: „Ucigaşii” Realului vin la meciuri cu autobuzul

Jucătorii clubului din Alcorcon, Comunitatea Madrid, au reuşit, marţi seară, una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului spaniol, după ce au învins, cu un incredibil 4-0, pe Real Madrid, în şaisprezecimile Cupei Regelui Spaniei.

Mai mult decât diferenţa dintre palmaresele celor două cluburi, Real Madrid fiind clubul cu cele mai multe Cupe ale Campionilor câştigate până în prezent, mai mult decât diferenţa dintre bugetele celor două echipe, edificator pentru proporţiile dezastrului suferit de albi marţi seară este felul în care sunt recompensaţi jucătorii celor două echipe de către sponsori şi conducere.

Înainte de a juca partida de pe stadionul „Municipal de Santo Domingo”, jucătorii de la Real Madrid au primit, din partea unuia dintre sponsorii echipei, firma Audi, câte o limuzină de lux, cadou. „Noi ajungem la meciuri direct încălziţi, pentru că, de obicei, venim cu autobuzul”, făcea haz de necaz unul dintre jucătorii celor de la Alcoron, invitat la o emisiune sportivă, după victoria istorică în faţa Realului.

FOTO Victoria de marţi a declanşat fiesta în localitatea madrilenă

Află AICI care este bugetul anual al celor de la Alcorcon şi vezi VIDEO cu atmosfera de la derbiurile din Liga a III-a spaniolă

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite