Un fost boxer din Tulcea a violat într-o lună trei tinere, la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un comunicat de presă dat publicităţii astăzi de poliţia spaniolă relevă că un român este acuzat de viol, victimele fiind trei femei din cartierul Hortaleza-Barajas, în Madrid. În

Un comunicat de presă dat publicităţii astăzi de poliţia spaniolă relevă că un român este acuzat de viol, victimele fiind trei femei din cartierul Hortaleza-Barajas, în Madrid.

În seara zilei de 15 martie, o tânără spaniolă de 26 de ani, a luat legătura cu angajaţii Serviciului de Siguranţă a Familiei, cărora le-a povestit că a fost victima unui abuz sexual. Ea a declarat că în 11 martie, în jurul orei 23.30, a fost lovită şi violată pe stradă de un necunoscut.

Tânăra a mai spus că bărbatul i-a furat geanta în care avea buletinul, portofelul şi telefonul mobil. În data de 24 martie, o altă spaniolă de 19 ani a denunţat că a fost violată în circumstanţe asemănătoare, în jurul orei 3.00.

De această dată, agresorul i-a provocat tinerei leziuni cu un cuţit. După 20 de zile, o altă spaniolă, în vârstă de 29 de ani, a mers la sediul Poliţiei, unde a declarat că, în jurul orei 5.30, a fost violată, bătută şi rănită cu o şurubelniţă. Victimele au fost transportate la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Identificat după portretul robot

Cele trei femei au spus poliţiştilor că violatorul este în vârstă de aproximativ 30 de ani, este de statură medie, are ochi căprui, barbă şi are o constituţie robustă. Tinerele au mai declarat că violatorul avea o bilă în partea superioară a penisului.

Poliţiştii au cercetat toată zona în care se petrecuseră faptele şi l-au arestat pe Valentin C. (28 de ani), din Tulcea, care locuia într-o tabără ilegală din cartier. Bărbatul nu are documente de rezidenţă în Spania. Potrivit purtătorilor de cuvânt ai Poliţiei Naţionale, românul corespunde tuturor descrierilor făcute, iar în urma percheziţiilor au fost găsite în tabără obiectele furate.

Valentin C. are antecedente penale pentru abuz sexual şi ameninţări. El este reţinut în penitenciarul Soto del Real. Poliţiştii au afirmat că românul este extrem de violent şi că a practicat box, motiv pentru care au fost luate măsuri suplimentare de securitate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite