Tudor Gheorghe: “Iei manelele, le bagi într-un sac şi le dai foc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul a susţinut, duminică, un concert la Getafe, localitate din apropiere de Madrid. Românii prezenţi în sală l-au aplaudat la scenă deschisă şi s-au amuzat copios la glumele raspodului.

Află pe seama cui a mai făcut Tudor Gheorghe glume, pe adevarul.es

Melodiile artistului le-au mers la suflet celor prezenţi în sala Conservatorului din Getafe.
”Gata cu tristeţea! Ne apucăm să cântăm lucruri mai vioaie. O să trec prin atâtea stări muzicale încât o să plecaţi cântând. De fapt oamenii când cântă, nu mai înjură” a spus el la finalul primei doine cântate. ”Voi trece prin toate zonele ţării. Sper că nu sunteţi în sală numai olteni de-ai mei”, a mai glumit acesta.


În stilul inconfundabil, artistul a presărat nenumărate glume în pauzele dintre melodiile sale, unele dintre ele cu referire la clasa politică din România.

”Vă rog nu veniţi să mă fotografiaţi! Numai Băsescu se pozează cu toţi”, s-a adresat el unui spectator care se apropiase de scenă pentru a-l poza.
Manelele şi parlamentarii au constituit un alt subiect al glumelor sale. ”Iei manelele, le bagi într-un sac şi le dai foc. Dar nu am ce face atâta timp cât parlamentarii români ascultă manele la petreceri”, a mai afirmat el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite