Trupul românului ucis a fost repatriat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul românului  ucis a fost repatriat
Trupul românului ucis a fost repatriat

Rudele românului ucis cu bestialitate, în localitatea Cabrera, de lângă Madrid, au reuşit să strângă banii necesari repatrierii trupului neînsufleţit. Gigi Muşat (32 de ani) a murit după ce a fost lovit de cinci tineri spanioli aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, în urmă cu aproape trei săptămâni.

Pe numele lui Costel Muşat, fratele victimei, a fost deschis un cont la o bancă spaniolă, în care cunoştinţele victimei şi locuitorii din Cabrera au depus bani pentru a ajuta familia să repatrieze corpul neînsufleţit.

Cu banii strânşi şi cu ajutorul donaţiilor unor prieteni, fratele victimei a reuşit să aducă trupul lui Gigi Muşat în ţară. La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a fost înmormântat în cimitirul din Sudiţi, judeţul Ialomiţa.

În noaptea de 10 septembrie, în jurul orei 01.35, Gigi Muşat (32 de ani) stătea pe o bancă din piaţa centrală din Cabrera, împreună cu un fost coleg de muncă, Florin Dumitrache (36 de ani). Cinci tineri spanioli s-au apropiat de cei doi şi i-au strigat lui Muşat: „Român de rahat, o să-ţi dăm foc!“ şi l-au luat la bătaie. Românul a murit în urma unei lovituri la cap. Crima a stârnit indignarea locuitorilor din Cabrera.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite