Trei proxeneţi români în libertate condiţionalã

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecãtoria numãrul trei din Ayamonte- Huelva a eliberat pe cauţiune trei tineri români, doi bãrbaţi şi o femeie, arestaţi pentru cã au obligat douã românce sã se prostitueze într-un

Judecãtoria numãrul trei din Ayamonte- Huelva a eliberat pe cauţiune trei tineri români, doi bãrbaţi şi o femeie, arestaţi pentru cã au obligat douã românce sã se prostitueze într-un bordel din Huelva.
 
Bãrbaţii I.V. (22 de ani), A.F.M. (20 de ani) şi femeia A.C. (20 de ani) trebuie sã se prezinte lunar la judecãtorie pânã la începerea procesului, aceştia fiind acuzaţi de exploatare sexualã şi extorsiune.

Garda Civilã a început investigatiile pe 16 octombrie. Victimele, douã românce în vârstă de 22 şi 20 de ani, fuseserã aduse dintr-un sat din România de cei doi proxeneţi.

Li s-a promises un loc de muncã ca menajere, dar, odatã ajunse în Spania, s-au vãzut obligate sã se prostitueze pentru a le înapoia bãrbaţilor cei 600 de euro, bani folosiţi pentru a plãti cheltuielile de drum.Însã, dupã ce au terminat de plãtit datoria, cele douã fete şi familiile acestora au fost ameninţate cu moartea, dacă nu continuă să se prostitueze în bordelul din Huelva.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite