Traficul cu femei, depăşit doar de cel cu droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul cu droguri, cu persoane şi cel cu arme constituie, conform ONU, principalele domenii în care îşi desfăşoară activitatea lumea interlopă. După cel cu droguri, al doilea negoţ

Traficul cu droguri, cu persoane şi cel cu arme constituie, conform ONU, principalele domenii în care îşi desfăşoară activitatea lumea interlopă. După cel cu droguri, al doilea negoţ ilegal, la nivel mondial, din punct de vedere al profiturilor care se obţin, este cel cu femei trimise să se prostitueze.

În Spania, în fiecare an, cel puţin 18.000 de prostituate originare din alte ţări sunt luate în evidenţă de poliţişti ibericii. Nouă din zece femei care practică prostituţia pe teritoriul spaniol provin din ţări îndepărtate, cele mai multe fiind din Europa de Est, majoritatea românce, din America Latină, cu predilecţie din Paraguay, sau din zonele de deşert din Africa.

Datele făcute publice de Garda Civilă Naţională spaniolă atestă că "patronul" unei astfel de afaceri întreţinute pe meleaguri spaniole câştigă de pe urma fiecărei prostituate, numai de la cele 2,5 milioane de clienţi obişnuiţi ai femeilor, câte 45.000 de euro anual.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite