Tradiţii româneşti în inima Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Zaragoza, a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Muzeelor. Programul festivităţii a prevăzut un tur al oraşului vechi, Calea Caesaraugusta, reprezentaţii teatrale, concerte în

În Zaragoza, a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Muzeelor. Programul festivităţii a prevăzut un tur al oraşului vechi, Calea Caesaraugusta, reprezentaţii teatrale, concerte în aer liber, vizitarea gratuită a muzeelor din oraş şi o "incursiune" în tradiţiile străinilor din Spania.

Aula vechiului tribunal, băile publice şi monumentele oraşului au avut parte de o amplă prezentare în faţa numeroaselor grupuri de turişti. Aceştia au beneficiat, la anumite ore, de transport gratuit oferit de primăria oraşului. Asociaţia "România Intercultural" şi-a adus aportul la reuşita acestei sărbători internaţionale.

Capitala Aragonului a fost prezentată drept un oraş într-o continuă evoluţie şi armonie cu populaţia imigrantă. Asociaţia România Intercultural a avut propriul său program de prezentare a vechilor tradiţii româneşti. Sărbătoarea s-a încheiat târziu, în noapte, cu muzică şi dans, în diferite locuri amenajate special pentru această ocazie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite