Teruel: Prostituate despăgubite cu câte 6.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ignacio C. T. din oraşul Penyarroya, provincia Teruel, acuzat că a obligat opt românce să se prostitueze, a afirmat că acestea doar locuiau împreună cu el, în casa tatălui său din

Ignacio C. T. din oraşul Penyarroya, provincia Teruel, acuzat că a obligat opt românce să se prostitueze, a afirmat că acestea doar locuiau împreună cu el, în casa tatălui său din Penyarroya.

După cum au precizat surse din cadrul poliţiei, cele opt femei au venit din România cu maşina personală a acuzatului, care le-a promis că vor lucra ca menajere, însă în Spania au fost obligate să se prostitueze în clubul de noapte al tatălui lui Ignacio.

La proces, Ignacio a afirmat că nu ştia care erau intenţiile tatălui său. De asemenea, acesta a declarat că locuia în aceeaşi casă cu româncele, dar nu le supraveghea niciodată şi nici nu era implicat în negoţul tatălui său.

Ignacio C.T. a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru complicitate, iar patronul clubului de noapte la 48 de ani de detenţie şi la plata sumei de 6.000 de euro fiecărei romance drept despăgubiri. Clubul de noapte a fost închis.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite