Televiziunea spaniolă caută colaboratori români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul 2 al televiziunii spaniole de stat TVE caută colaboratori imigranţi pentru o emisiunea ”Con todos los acentos”. Se caută femei sau bărbaţi de origine română, subsahariană,

Programul 2 al televiziunii spaniole de stat TVE caută colaboratori imigranţi pentru o emisiunea ”Con todos los acentos”. Se caută femei sau bărbaţi de origine română, subsahariană, asiatică şi arabă cu experienţă demonstrată în prezentarea de programe.

”Con todos los accentos” este un program care le oferă cetăţenilor imigranţi un spaţiu de 30 de minute pentru a se informa, a se consulta pe diverse teme juridice, a se cunoaşte între ei şi a face schimb de experienţă.

La rubrica ”Platos de domingo” sunt prezentate reţete culinare din diverse ţări. Mâncăruri specifice româneşti ca sarmalele, ciorba de perişoare, saramura sau rulourile de carne au fost prezentate spectatorilor. 

Programul se difuzează în fiecare duminică, între orele 9.30-10.00 şi este prezentat de Sanaa Harraki (originară din Maroc) şi Eduardo Noda (din Columbia).

Persoanele interesate să colaboreze cu TVE2 pot trimite un CV la contodoslosacentos@rtve.es până la data de 9 decembrie, ora 14.00. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite