Tarragona: Prima familie de români care s-a prezentat la urne nu a putut vota

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia de votare numãrul 96 din Tarragona, situatã în Plaza Pallol, în clădirea Centrului de Normalizare Lingvistica, şi-a deschis urnele la ora locala 7. “Imediat după deschidere s-a prezentat la urne o familie de români, veniţi direct de la serviciu, care n-au putut vota din cauza faptului ca un aveau asupra lor toate documentele necesare”, spune preşedintele secţiei de vot 96, din Tarragona, Nicula Mihai.

“În Tarragona au fost distribuite 5400 de buletine de vot, suficiente, raportat la numărul de români din provincia Tarragona”, este de părere preşedintele secţiei 96. Până la ora locală 11, în Tarragona au votat doar 26 de români. Mulţi cetăţeni români se prezintă la secţia de votare fără a avea asupra lor toate actele necesare.

Într-o situaţie similară s-au aflat şi românii din Barcelona care au dorit să voteze. Ei au fost nevoiţi să se întoarcă datorită lipsei actului care să ateste domiciliul în Spania. Faţă de Tarragona, în Barcelona, în jurul orei locale 12, in faţa Consulatului aşteptau să voteze aproximativ 20-25 de oameni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite