Tarragona : Bandă româno-spaniolă prinsă cu carduri falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece români şi trei spanioli au fost arestaţi de Poliţia Naţională din Tarragona pentru falsificare de cărţi de credit. Membrii grupului obţineau numărul cardurilor în Italia şi le

Zece români şi trei spanioli au fost arestaţi de Poliţia Naţională din Tarragona pentru falsificare de cărţi de credit. Membrii grupului obţineau numărul cardurilor în Italia şi le trimiteau prin e-mail "colegilor" din Tarragona. Cei din Spania furau cărţi de credit şi le modificau banda magnetică, utilizând seria asigurată de complicii din Italia.

Banda din Tarragona cumpăra produse din magazinele de lux, folosind cărţile de credit obţinute în acest mod şi documente de identitate false. De multe ori, hoţii erau ajutaţi de angajaţii centrelor comerciale. Marfa achiziţionată (haine, încălţăminte, parfumuri, bijuterii şi electrocasnice) era vândută în România.

Poliţiştii au început investigaţiile în luna aprilie a.c., când au observat că un român făcea frecvent cumpărături costisitoare în magazinele din Tarragona. Bărbatul a fost identificat şi urmărit de oamenii legii, în felul acesta fiind arestaţi toţi membrii bandei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite