Stripper în Madrid: 2.000 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În capitala Spaniei, mai mulţi conaţionali au trecut peste inhibiţii şi acum fac bani frumoşi "la bară" În Madrid, unde un stripper câştigă şi 250 de euro în zece minute la o

În capitala Spaniei, mai mulţi conaţionali au trecut peste inhibiţii şi acum fac bani frumoşi "la bară"

În Madrid, unde un stripper câştigă şi 250 de euro în zece minute la o petrecere, cei mai căutaţi sunt românii şi cubanezii.

Mircea Maneza (33 de ani), originar din Feteşti, locuieşte de aproape şase ani în Madrid. Un văr de-al său, care lucra în construcţii, l-a chemat pentru a munci ca zugrav. La început, Mircea a locuit cu vărul său, dar după câteva luni s-a mutat cu un cubanez.

Noul coleg de apartament făcea striptease la petreceri private. "Ca zugrav, câştigam cât să trăiesc de pe o zi pe alta, aşa că am început să dansez împreună cu prietenul meu, la sfârşit de săptămână", a spus Mircea Maneza.

Pentru un dans erotic în tanga se plăteşte, în capitală, în jur de 90 de euro, iar pentru un striptease complet, 250 de euro. Pentru o petrecere în afara Madridului, dansatorii cer 250 de euro, plus cheltuielile de drum.

Şi-a cumpărat apartament în Feteşti

Românul şi-a făcut "clientelă" şi a început să câştige bine făcând striptease, aşa că s-a lăsat de meseria de zugrav. "Într-o singură seară, din trei petreceri, câştigam salariul pe care îl luam în construcţii într-o lună.
Acum câştig minimum 2.000 de euro lunar. Românii şi cubanezii sunt cei mai căutaţi", a mai afirmat Mircea. Românul dansează sâmbăta şi duminica, iar în cursul săptămânii se odihneşte şi merge câte o oră pe zi la sala de gimnastică.

Din banii câştigaţi şi-a cumpărat un apartament cu două camere în Feteşti. "Deocamdată nu mă gândesc să mă întorc în ţară. Am cumpărat apartamentul ca să investesc banii pe care îi aveam. M-a costat 30.000 de euro şi vreo 2.000 am scos din buzunar pentru mici renovări", a spus Mircea.

Are o relaţie stabilă

De aproape trei ani, românul are o relaţie amoroasă cu o femeie spaniolă, pe care a cunoscut-o la o petrecere privată şi cu care doreşte să se căsătorească.

"De foarte multe ori, primesc din partea clientelor oferte pentru o partidă de sex. Le refuz, pentru că eu am o relaţie stabilă", a precizat Mircea. Iubita lui, Maria Jose, nu este geloasă şi consideră că striptease-ul este o meserie ca oricare alta.

Meseria de stripper este ca oricare alta, numai că se câştigă bani mulţi, cu un minim de efort
Mircea Maneza,
stripper la Madrid

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite