Sprijin online pentru victimele violenţei în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul Femeilor din comunitatea Castilla la Mancha, în colaborare cu Ministerul Muncii şi al Protecţiei Sociale prezintă, de-a lungul acestei luni, în toate provinciile comunităţii,

Institutul Femeilor din comunitatea Castilla la Mancha, în colaborare cu Ministerul Muncii şi al Protecţiei Sociale prezintă, de-a lungul acestei luni, în toate provinciile comunităţii, proiectul Navegador@, destinat prevenirii violenţei în familie.

Această hartă virtuală este un instrument pus la dispoziţia publicului larg şi a specialiştilor din Castilla la Mancha, în scopul facilitării accesului şi a informării cu privire la toate resursele şi serviciile din domeniul asistenţei şi a prevenirii violenţei în familie. Informaţiile sunt prezentate în spaniolă, română, engleză, franceză şi arabă.

Guadalajara, Cuenca, Albacete, Toledo şi Ciudad Real sunt provinciile prezente pe hartă, iar persoanele interesate vor putea obţine informaţii despre cele mai apropiate instituţii cărora li se pot adresa, accesând pagina web Navegadora sau acelaşi link, în cadrul paginii web Instituto de la Mujer .

De asemenea, în completarea hărţii virtuale, sunt oferite sfaturi, în cele cinci limbi, despre cum se poate acţiona în cazurile de violenţă domestică. Victimele pot afla informaţii despre legislaţia referitoare la problema lor şi la drepturile pe care au, având la dispoziţie şi o căsuţă poştală virtuală interactivă noestassola@navegador.es.

Programul Navegador@ face parte din Planul Naţional de Sensibilizare şi Prevenire a Violenţei în Familie şi este sprijinit de Administraţia Generală a Statului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite