Spaniolii vor ține un moment de reculegere pentru românii decedaţi în carusel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din localitatea toledană a suspendat toate activităţile de astăzi, de la Serbările Oraşului, în urma accidentului suferit azi noapte de caruselul din parcul de distracţii, în urma căruia trei români şi-au pierdut viaţa şi o tânără de 16 ani se află în stare gravă la spital.

Primarul localităţii Villacanas, din provincia Toledo (Castilla-La Mancha), Santiago Garcia, a declarat astăzi că Primaria localităţii îi va omagia mâine, miercuri, pe cei trei români morţi azi noapte, în urma unei defecţiuni la unul din caruselurile din parcul de distracţii din oraş. Astfel, mâine va fi păstrat un minut de reculegere pentru cei trei tineri români, înainte de începerea coridei cu tauri, programată la ora 19.00 seara, scrie cotidianul ABC.

Trei tineri de naţionalitate română, din care doi fraţi, rezidenţi în Campo Real (Madrid) şi un al treilea din Madridejos (Toledo), au decedat azi noapte, în jurul orei 4.30, după ce vagonetul în care se aflau s-a desprins de braţul metalic al caruselului, căzând la pământ. O a patra persoană, tot de naţionalitate română, o adolescentă de 16 ani, rezidentă în Villamayor de Santiago (Cuenca) este internată la Terapie Intensivă la Spitalul Virgen de la Salud, din Toledo, în stare "extrem de gravă", a precizat primarul.

Citește pe adevarul.es dacă acel parc de distracţii avea "licenţele în ordine"

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite