Spaniolii vor să vândă mobilă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt firme de mobilă din Spania s-au ambiţionat să-şi prezinte oferta de produse pe piaţă din România. O delegatie comercială organizată de către Asociaţia Naţională de Industrie şi

Opt firme de mobilă din Spania s-au ambiţionat să-şi prezinte oferta de produse pe piaţă din România. O delegatie comercială organizată de către Asociaţia Naţională de Industrie şi Export de Mobilă din Spania consideră România un teritoriu "apetisant" pentru viitor, cel puţin în domeniul imobiliar şi, implicit, în cel al mobilei.

Acţiunea, sprijinită şi de către Institutul Spaniol de Comerţ Exterior, va avea loc la Bucureşti în perioada 11-17 mai. Obiectivul firmelor participante este de a se face cunoscute pe piaţa din România şi de a crea contactele necesare pentru o viitoare lansare de produse pe piaţa românească. Va avea loc şi o expoziţie de mobilă prin care spaniolii vor să convingă potenţialii clienţi că sunt pregătiţi pentru toate gusturile şi buzunarele, atât cu modele clasice cât şi de artă decorativă.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite