Spaniolii pregătesc ieşirea din criză prin conferinţe psihologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Centrul Cultural Santa Petronila (metrou Villaverde), din Madrid, va avea loc sâmbătă o conferinţă cu tema ”Cum ieşim puternici din criză”, o iniţiativă a asociaţiei ”Amigos del

La Centrul Cultural Santa Petronila (metrou Villaverde), din Madrid, va avea loc sâmbătă o conferinţă cu tema ”Cum ieşim puternici din criză”, o iniţiativă a asociaţiei ”Amigos del Mundo en Espana” (AAME).
 
Conform unui comunicat trimis mass-media de către organizatori, consecinţele crizei economice, şomajul sau imposibilitatea plăţii datoriilor pentru locuinţă se transformã în traume emoţionale profunde.

”Apar frustrarea, pierderea speranţei, teama, incertitudinea, sentimentul de nereuşită, violenţa şi ruperea relaţiilor de familie. De aceea este necesar să se intervină imediat pentru recuperarea forţelor şi capacităţilor noastre şi pentru a privi din nou viaţa cu speranţă”, spune Consuelo Santamaria Repiso.
 
Întrunirea va avea loc la ora 10.00 şi va fi deschisă publicului larg. Aceasta va fi prezidată de Consuelo Santamaria Repiso, medic specialist al Centrului de Consiliere Psihologică ”Counselling”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite