Spaniolii continuă să investească în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţi ai Institutului Spaniol de Comerţ Exterior au participat în Bucureşti la o primă întâlnire cu oameni de afaceri români. Aproximativ 60 de firme spaniole sunt interesate să

Reprezentanţi ai Institutului Spaniol de Comerţ Exterior au participat în Bucureşti la o primă întâlnire cu oameni de afaceri români. Aproximativ 60 de firme spaniole sunt interesate să investească în România, în diverse domenii.

Directorul departamentului comercial, Rosa Sancez Yebra, va intermedia negocierea diverselor contracte cu firmele româneşti. Partea română, formată din oameni de afaceri, oficialităţi guvernamentale şi reprezentanţi ai municipiului Bucureşti, a prezentat sectoarele de activitate în care sunt aşteptaţi investitorii.

Piaţa imobiliară, infrastructura, turismul şi mediul ambient sunt doar câteva dintre sectoarele care au fost subiectul discuţiilor purtate la această masă rotundă. Investitorii spanioli preconizează că se vor organiza în jur de 370 de întrevederi, cu 150 de companii româneşti. În septembrie 2007, în România, existau 2.458 de companii cu capital spaniol, conform datelor Institutului Spaniol de Comerţ Exterior.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite