Spania: Un român şi-a violat fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un compatriot a abuzat sexual de fiica sa, în timp ce soţia era internată în spital în urma unei bătăi primite de la el.  

Procurorii au cerut o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru un român, care şi-a violat fiica în vârstă de 13 ani şi şi-a bătut soţia. În luna martie 2008, românul Ioan S., din localitatea asturiană Luanco, a bătut-o pe soţia sa. În urma loviturilor primite, femeia a fost internată în spital. În timp ce soţia se afla sub supraveghere medicală, bărbatul a violat-o pe fiica lor, pe atunci în vârstă de 13 ani. Fetiţa a spus mamei cele întâmplate.

Femeia şi-a denunţat soţul pentru agresiune şi pentru că a abuzat sexual de adolescentă. Fetiţa a spus oamenilor legii că tatăl ei a violat-o timp de mai multe luni.
Ioan S. a fost arestat, iar dosarul a fost înaintat judecătorilor. În timpul înfăţişării care a avut loc, vineri, procurorii au cerut judecătorilor ca românul să fie pedepsit cu 15 ani de închisoare pentru ambele fapte. În momentul arestării, Ioan S. a recunoscut că este vinovat. Următoarea înfăţişare va avea loc în data de 21 mai.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite